Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovat ratsastajat

The Sugarland Express 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82734EAN: 5050582266955

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävä Bon­nie & Cly­de -­tyy­li­nen road­mo­vie nuo­res­ta­pa­ris­ta, jo­ka kid­nap­paa maan­tie­po­lii­sin mat­ka­tak­seen Tek­sa­sin lä­pi ha­ke­maan huos­taan ote­tun lap­sen­sa ta­kai­sin.

Viih­dyttävä Bon­nie & Cly­de -tyy­li­nen road­mo­vie nuo­res­ta­pa­ris­ta (Wil­liam Att­her­ton ja Gol­die Hawn), jo­ka kid­nap­paa maan­tie­po­lii­sin mat­ka­tak­seen Tek­sa­sin lä­pi ha­ke­maan huos­taan ote­tun lap­sen­sa ta­kai­sin. Haus­ka ku­vaus es­ka­loi­tu­nees­ta ta­ka-a­jos­ta ja yllättävästä julk­kiss­ta­tuk­ses­ta toi­mii myös tun­ne­ta­sol­la kol­men mat­ka­kump­pa­nin hit­sau­tues­sa as­teit­tain yh­teen. Spiel­ber­gin de­byyt­tioh­jaus, vuot­ta en­nen Tap­pa­ja­hai­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä toteutukseltaan ikäänsä nähden mukiinmenevä esitys, vaikka sekä kuva että ääni jättävätkin vielä toivomisen varaa aikalaisiinsa verrattuna. Kuva on vaihtelevan pehmeä, eikä väritoisto ole kauttaaltaan täysin hallittua, sillä vaikka sävymaailma toistuukin hyväksyttävästi, vuotavat värit paikoitellen ikävästi. Ääniraita on sisällöllisesti yksinkertainen, mutta varsinkin dialogin osalta selkeän miellyttävä. Ekstraton. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy