Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spawn - Director's Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­jon odo­tuk­sia pa­rem­pi efek­ti­sir­kus, haus­ka ja rie­naa­va su­per­san­ka­ri­jyt­ke Todd Mc Far­la­nen sar­ja­ku­vas­ta.

Pal­jon odo­tuk­sia pa­rem­pi efek­ti­sir­kus, haus­ka ja rie­naa­va su­per­san­ka­ri­jyt­ke Todd Mc Far­la­nen sar­ja­ku­vas­ta. Yliam­pu­va ja lap­sel­li­nen, ja entäs sit­ten? Ko­ho­koh­ta on John Le­gui­za­mon Klov­ni, jol­ta ir­toaa pie­ru sun toi­nen­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kirkas ja terävä. Ääniraita on taukoamattomasti koko skaalaltaan käytössä. 12 min haastatteluja, 23 min dokumentti, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy