Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Predator – Saalistaja

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta sci­fi-ac­tio­nei­ta ja sa­mal­la ko­ti­teat­te­rie­lo­ku­via.

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta sci­fi-ac­tio­nei­ta ja sa­mal­la ko­ti­teat­te­rie­lo­ku­via. Pa­ras Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger -e­lo­ku­va.
S­tan Wins­to­nin luo­ma otus ei ole mikään Alien-k­loo­ni, vaik­ka toi­sin on väi­tet­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Vuoden 1998 R1-levy oli ei-anamorfinen. Tämä onkin resoluutioltaan parempi PAL-versio. Kuva on hieman pehmeä edelleen. Molemmat ovat selvästi korkeatasoisempia kuin britti-VHS, jossa on selvästi enemmän laidoilta rajattu kuva (1.69:1, stereo). Ääniraita toimii dynaamisesti, jenkeissä on tarjolla myös DTS-levy. Aiemmin videolevityksessä oli versioita, joita oli sensuroitu roimasti. Ikävä kyllä myös tätä versiota on britti- ja australialaispainoksen tapaan leikelty parista kohdasta (esim. Carl Weathersin poikki ammuttu käsivarsi, joka edelleen tulittaa konepistoolilla). Jenkkilevystä ei täten kannata luopua. Ekstroissa on vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy