Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien - ylösnousemus

[Alien Legacy] Alien Resurrection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässä al­kaa ol­la jo kri­tii­kil­le­kin si­jaa.

Tässä al­kaa ol­la jo kri­tii­kil­le­kin si­jaa. Selväs­ti hei­koin ne­li­kos­ta. Rans­ka­lai­nen nä­ke­mys ai­hee­seen ei tuo juu­ri­kaan muu­ta lisää kuin muo­dik­kaat gee­ni­ma­ni­pu­loin­nit, joi­den avul­la aiem­min tu­leen syök­sy­nyt Rip­ley herä­tetään hen­kiin. Ai­ka te­ho­kas­ta ko­ri­pal­lon pe­luu­ta jos ei muu­ta. Jo neljäs osa, jo­ten voi­si ol­la pal­jon huo­nom­pi­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi komeaa ääniraitaa. Sisältää teatteriversion ja pidemmän Special Editionin. Kommenttiraita molemmille versioille. Eskstralevyllä 10+26+15+32+7+26+13+10+23+14 min. dokumentteja, käsikirjoituksen ensimmäinen versio, kahdeksan kohtauksen storyboardit, harjoittelukuvia, taidetta ja kuvagallerioita. Ei R1-version kahdeksan sivun triviavihkoa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy