Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sentinel - salaliitto

The Sentinel 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202922EAN: 6438044100952

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Doug­las tun­tuu sa­la­liit­toe­lo­ku­vas­sa The Sen­ti­nel ajoit­tain pe­rin ve­revältä pre­si­dent­ti Rea­ga­nin ai­ka­na san­ka­rik­si nous­see­na kon­ka­ri­hen­ki­var­ti­ja­na.

Mic­hael Doug­las tun­tuu sa­la­liit­toe­lo­ku­vas­sa The Sen­ti­nel ajoit­tain pe­rin ve­revältä pre­si­dent­ti Rea­ga­nin ai­ka­na san­ka­rik­si nous­see­na kon­ka­ri­hen­ki­var­ti­ja­na. Yh­tymä­koh­ta Clint Eas­twoo­diin ja Wolf­gang Pe­ter­se­nin li­ki 15 vuot­ta sit­ten oh­jaa­maan Tu­li­lin­jal­la-e­lo­ku­vaan on kui­ten­kin tur­han il­mei­nen.
Roo­li tun­tuu epäus­kot­ta­val­ta, kun Clin­tin ta­paan jo tur­han iäkäs mies kel­listää perä­ti pre­si­den­tin vai­mon (Kim Ba­sin­ger). Vas­ta­poo­li Kie­fer Sut­her­land al­kaa puo­les­taan ol­la tv-sar­ja 24:n mer­kit­semä mies. Roo­li on tur­han lä­hellä agent­ti Jack Baue­ria. Nuo­rem­pi Sut­her­land tun­tuu taan­tu­neen yh­den il­meen mie­hek­si. Kai­ken vuo­da­tuk­sen­kin jäl­keen täy­tyy myöntää, et­tei elo­ku­vaa hen­non­nut jättää kes­kenkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva (anamorfinen 2.40:1) näyttää hyvältä, mutta kärsii yllättävän paljon aliasing-väreilystä. Ääniraita (DD5.1) jää keskiverroksi. Modernissa toimintaelokuvassa on totuttu iskevämpään ilmaisuun. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja 13+8 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy