Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Paul Blart: Mall Cop 2

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2015Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ä­ly­va­paa ja pitkä­piimäi­nen jat­ko-o­sa huk­kaa oma­lei­mai­suu­ten­sa jon­ne­kin Las Ve­ga­sin hu­li­naan.

Ä­ly­va­paa ja pitkä­piimäi­nen jat­ko-o­sa huk­kaa oma­lei­mai­suu­ten­sa jon­ne­kin Las Ve­ga­sin hu­li­naan. Nyt os­ta­rin si­jaan suo­jel­ta­va­na ovat ka­si­non tai­de­teok­set, jot­ka vetävät pa­hik­sia puo­leen­sa mag­nee­tin lail­la.
Ke­vin Ja­mes pu­ner­taa kli­sei­sen roo­lin­sa pai­non al­ta ihail­ta­vas­ti ylös, mut­ta nau­rut ovat lo­pul­ta vähässä ja ku­lah­ta­nut ta­ri­na sa­nal­la sa­not­tu­na ra­sit­ta­va. Ajan­tap­po­veh­je, jo­ka to­del­la­kin tun­tuu vievän kai­ken elämän ilon kes­tos­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. (IJ)
29/04/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy