Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Magnolia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 181 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va ker­too ih­mis­ten elämästä epi­so­deis­sa, jot­ka lo­mit­tu­vat kuin ku­kan terä­leh­det.

E­lo­ku­va ker­too ih­mis­ten elämästä epi­so­deis­sa, jot­ka lo­mit­tu­vat kuin ku­kan terä­leh­det.
Ro­bert Alt­ma­nia po­tens­siin x. Ih­mi­sen tun­ne-elämän ko­ko kir­jo piir­retään ei lai­sin­kaan pitkäs­tyttävän kol­men tun­nin ai­ka­na.
Tom Crui­se yllät­ti taas, jo­pa Eyes Wi­de Shu­tia­kin ko­vem­mal­la roo­lil­la sek­si­hir­mu­na, jo­ka opet­taa mie­het is­kemään nai­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Pituudesta johtuen bittivirta käy ajoittain alhaalla, mutta ilman suurempia rimanalituksia. Asianmukainen ääniraita. Ensierässä oli virheellisiä levyjä, mutta ainakin tämä versio toimi Sony 735:ssä hyvin. Elokuva on R1:n tapaan jaettu vain 12 episodiin. Kahden levyn paketti. Ekstralevyllä tiiseri, traileri, tv-mainoksia, 23 minuutin dokumentti. Helmiä ovat Frank T. J. Mackeyn seminaari ja Mackeyn Infomorial. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy