Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

After Shock - Maanjäristys New Yorkissa

After Shock: Earthquake in New York 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­hoi­sa ja mah­dot­to­ma­na pi­det­ty maanjä­ris­tys se­koit­taa New Yor­kin ja mo­nen eri­lai­sen ih­mi­sen ta­ri­nat ni­vou­tu­vat yh­teen.

Tu­hoi­sa ja mah­dot­to­ma­na pi­det­ty maanjä­ris­tys se­koit­taa New Yor­kin ja mo­nen eri­lai­sen ih­mi­sen ta­ri­nat ni­vou­tu­vat yh­teen. Ta­pah­tu­mat saa­vat uu­den luon­teen WTC:n to­del­li­sen tra­ge­dian myötä. Tässä nuo tor­ni­ta­lot vielä sel­viävät va­hin­goit­ta, vaik­ka kaik­ki muu ympä­rillä — CBS:n ra­ken­nus­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta — muut­tuu­kin to­muk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

CBS/Hallmark tuotantoa, mihin nähden erittäin uskottavat tehosteet. Muutenkin hiottu tv-elokuva, vain Tom Skerrittin lattea suoritus on aluksi pettymys. Traileri ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy