Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rakkauden arpa

It Could Happen to You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 99010EAN: 5051160251578

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan.

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan. Niinpä hän tu­lee eräänä päivänä juo­ma­ra­han puut­tees­sa lu­van­neek­si tar­joi­li­jat­ta­rel­le puo­let lot­to­ku­pon­kin­sa mah­dol­li­ses­ta mil­joo­na­voi­tos­ta. Ar­pa on suo­siol­li­nen ja tu­lee lu­pauk­sen pitä­mi­sen ai­ka, vaik­ka vai­mo ei siitä pitäi­sikään.
Pe­rus­hol­lywoo­di­lai­sen lep­poi­sa kes­kipäivän tuh­ki­mo­ta­ri­na hy­villä näyt­te­lijöillä, eli toi­sin sa­noen, mai­nio mah­dol­li­suus pae­ta ka­rua ar­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva jättää melkolailla toivomisen varaa, ja monin paikoin eroja DVD-tasoon saa todellakin etsiä. Jälki ei suoranaisesti ole häiritsevän pehmeää, mutta vaikutelma on väritoistoa myöten utuinen. Häviötön Dolby TrueHD -ääniraita toistaa dialogin siististi ja elokuvan ainoan erikoistehosteen, Rosie Perezin kimittävän rosoisen äänen, uskottavan raastavasti. Äänimaailma on leppoisa, mutta täysin etupainotteinen ja jopa hieman ahdasalainen. Ekstraton. (IJ)
06/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy