Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bone Tomahawk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548595214

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvä pyt­ti­pan­nun te­kijä osaa tehdä kun­non viih­dettä.

Hyvä pyt­ti­pan­nun te­kijä osaa tehdä kun­non viih­dettä. Ai­na­kin Bo­ne To­ma­haw­kis­sa se to­teu­tuu. Se on haus­ka ja vetävä yh­dis­telmä ai­nek­sis­ta, joi­ta voi löytää Tex Wil­ler –­sar­ja­ku­vis­ta, 13. So­tu­ri –e­lo­ku­vas­ta, Ro­bert E. Howar­din pulp-ta­ri­nois­ta ja Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin kir­jois­ta, jois­sa am­men­net­tin ka­don­nei­den kan­so­jen myy­teistä.
Pin­nal­la tämä py­syy en­nen kaik­kea pää­kol­mi­kon eri­lai­suu­den an­sios­ta. Kurt Rus­sell on päät­te­ly­ky­kyyn pys­tyvä she­rif­fi, Pat­rick Wil­son us­ko­vai­suu­teen tai­pu­vai­nen cow­boy ja Matt­hew Fox myyt­ti­sen taus­tan omaa­va pys­sy­san­ka­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
24/02/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy