Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Outbreak

Tuntematon uhka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pä­tevä tril­le­ri tie­de­mies­pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka jou­tuu kas­vo­tus­ten no­peas­ti le­viävän ja ää­rimmäi­sen tap­pa­van tun­te­mat­to­man vi­ruk­sen kans­sa.

Pä­tevä tril­le­ri tie­de­mies­pa­ris­kun­nas­ta (Dus­tin Hoff­man ja Re­ne Rus­so), jo­ka jou­tuu kas­vo­tus­ten no­peas­ti le­viävän ja ää­rimmäi­sen tap­pa­van tun­te­mat­to­man vi­ruk­sen kans­sa. Vaih­toeh­toi­na on loih­tia esiin toi­mi­va vas­ta-ai­ne lä­hes puh­taal­ta pöydältä tai kylvää epi­de­mia-a­lue täy­teen pa­lo­pom­me­ja, laa­ja­mit­tai­ses­ta ih­mis­hen­kien me­ne­tyk­sestä piit­taa­mat­ta. Pa­ri­val­ja­kon epäi­lyttä­vien esi­mies­ten roo­leis­sa kak­si ko­vaa kon­ka­ria: Mor­gan Free­man ja Do­nald Sut­her­land.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy