Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arkajalat

The Goonies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­si­jouk­ko jah­taa van­han me­ri­ros­von aar­ret­ta, mut­ta saa myös mo­der­nit ros­vot kin­te­reil­leen.

Lap­si­jouk­ko jah­taa van­han me­ri­ros­von aar­ret­ta, mut­ta saa myös mo­der­nit ros­vot kin­te­reil­leen. Ch­ris Co­lum­buk­sen kä­si­kir­joit­ta­mak­si ta­ri­na vai­kut­taa ai­ka mu­ka­val­ta, mut­ta saat­taa kylläs­tyttää ai­kuis­ta kat­so­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, jonka yksityiskohdissa esiintyy hieman aliasing-värinää ja pikselöintiä. Mutta ääniraita kuulostaa tehokkaalta. Ekstroissa 7 min. mainosdokumentti, kommenttiraita, Cyndi Lauperin musiikkivideo, 7 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy