Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Avengers: Age of Ultron

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: minuuttia
Julkaisija: Kuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418461027

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kos­ta­jat on Mar­ve­lin sar­ja­ku­vas­ta elo­ku­viin eden­nei­den jat­ko-o­sien ta­paan al­ku­jy­tinöi­den jäl­keen ai­ka­moi­sen puu­dut­ta­va elo­ku­va.

Kos­ta­jat on Mar­ve­lin sar­ja­ku­vas­ta elo­ku­viin eden­nei­den jat­ko-o­sien ta­paan al­ku­jy­tinöi­den jäl­keen ai­ka­moi­sen puu­dut­ta­va elo­ku­va. Pelkä­sin jo pa­hin­ta, sillä jat­ku­va mät­ki­mi­nen ei voi edetä ko­ko ajan suu­rem­mak­si ja näyttävämmäk­si. Hu­vit­ta­val­la ta­val­la kir­jal­li­suusk­las­si­koi­den ta­paan lu­ki­ja/­kat­so­jan sit­ko kui­ten­kin aut­taa.
Rei­lun tun­nin jäl­keen ryt­miik­ka al­kaa pe­la­ta. Draa­ma tun­tuu ylei­sin­hi­mil­li­seltä ja kaik­ki pe­rus­tap­pe­lui­hin etäi­syyttä ot­ta­va toi­min­ta al­kaa kiin­nos­taa. Aven­ger­sin en­simmäi­nen jat­ko on myös so­pi­vas­ti it­sei­ro­ni­nen ja jo­pa haus­ka.
Jos Kos­ta­jien soo­loe­lo­ku­vat eivät juu­ri kiin­nos­ta, niin yh­dessä hah­mot kan­ta­vat pa­rem­min,. Var­sin­kinT­hor hyö­tyy tästä.
Juon­ta ei tässä tar­vit­se ku­vail­la saa­ti pal­jas­taa. Mitä nyt maail­ma on pe­las­tet­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Levyllä on yksi hyödyllinen tekninen ominaisuus, joka on ihmeen harvinainen, vaikka BD-tekniikka on pian 10 vuotta vanha. Levy kysyy automaattisesti, haluaako jatkaa edellisestä lopetuskohdasta, vaikka levy on poistettu koneesta. Joissakin levyissä tai soittimissa toki on vastaava mahdollisuus vaikkapa kahdella play-painalluksella, mutta siitä ei aina itsestäänselvästi tiedä. Ekstroissa kommenttiraita, 31 min. dokumentit, 12 min. poistettuja kohtauksia kommentein, ja 4 min. hupiotoksia. (PS)
13/09/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy