Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Terminator 2 - Ultimate 3 Disc Edition Director's Cut

Terminator 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kol­mel­la le­vyllä.

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kol­mel­la le­vyllä. Me­tal­linvä­ri­siin kan­siin pa­kat­tu huip­pu­ver­sio toi­min­tae­lo­ku­vas­ta, jo­ka ei ole yli kym­me­nessä vuo­des­sa lai­sin­kaan van­hen­tu­nut.
Aiem­min Suo­mes­sa nä­kemättö­miä koh­tauk­sia: Lin­da Ha­mil­ton van­ha­na rou­va­na, Ter­mi­naat­to­rin pää­nau­kai­su, T-1000 tut­kii vuo­teen ja ihan­neisä-Sc­hwar­ze­neg­ger opet­te­lee hy­myi­lemään.
Kak­si eri elo­ku­vaa: teat­te­ri­ver­sio (2­h11­min) ja Di­rec­tor's Cut (2­h27­min) Spe­cial Edi­tion. Mu­ka­na ei ole R1-lai­tok­sen kol­mat­ta ver­sio­ta, jo­hon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti kak­si uut­ta, aiem­min lei­kat­tua koh­taus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Metallinen sävy kuvassa. Aavistus rakeisuutta à la Cameron. Ei kirkkain eikä tarkin, mutta tyylilleen uskollinen. Ei sisällä R1-version DTS-raitaa, joka on hieman muhkeampi ja pehmeämpi, mutta DD5.1EX on taas kovempi ja armottomampi. Kolmoslevy sisältää 30+22+23 min. dokumentit, taustatietoa maskeerauksesta tehosteisiin, biografiat, tiiserit ja trailerit, koko käsikirjoituksen ja 700 storyboardia. 32 sivun triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy