Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ikuisesti sinun

Ever After – A Cinderella Story 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywood on jo vuo­sia tah­kon­nut lu­kui­sia ta­sa­pak­su­ja tuh­ki­mo-­ta­ri­nan uu­sin­ta­ver­sioi­ta, jois­sa ku­nin­kaal­li­set ovat vaih­tu­neet pörs­si­mek­la­rei­hin ja pal­ve­lus­tytöt kah­vi­lan tar­joi­li­joi­hin, mut­ta re­hel­li­set uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­nit ovat ol­leet jok­seen­kin pan­nas­sa.

Hol­lywood on jo vuo­sia tah­kon­nut lu­kui­sia ta­sa­pak­su­ja tuh­ki­mo-ta­ri­nan uu­sin­ta­ver­sioi­ta, jois­sa ku­nin­kaal­li­set ovat vaih­tu­neet pörs­si­mek­la­rei­hin ja pal­ve­lus­tytöt kah­vi­lan tar­joi­li­joi­hin, mut­ta re­hel­li­set uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­nit ovat ol­leet jok­seen­kin pan­nas­sa. Tässä jou­kos­sa 1500-lu­vun Rans­kaan si­joit­tu­va Ikui­ses­ti si­nun on pi­ristävä ja vai­kut­ta­va poik­keus.
Näyt­te­lijä­kaar­ti ei ole mi­tenkään eri­tyi­sen ni­mekäs, mut­ta sitä­kin osaa­vam­pi. Drew Bar­ry­mo­re on mitä ihas­tut­ta­vin va­lin­ta pääo­saan ja An­je­li­ca Hus­ton niin är­syttävä äi­ti­puo­le­na, et­tei elo­ku­van ot­teel­ta voi vält­tyä. Klas­si­nen, kau­nis, haus­ka ja kai­kin puo­lin miel­lyttävä rak­kaus­ta­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy