Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Birdsong

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582912746

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Se­bas­tian Faulk­sin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin pe­rus­tu­va pe­rio­did­raa­ma seu­raa nuor­ta eng­lan­ti­lais­ta miestä, jo­ka viettää en­sin elämänsä kesän hulp­peas­sa rans­ka­lais­kar­ta­nos­sa ja pa­laa vuot­ta myö­hem­min sa­mo­hin mai­se­min en­simmäi­sen maail­man­so­dan tais­te­lu­hau­dois­sa.

Se­bas­tian Faulk­sin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1993) pe­rus­tu­va pe­rio­did­raa­ma seu­raa nuor­ta eng­lan­ti­lais­ta miestä (Ed­die Red­may­ne), jo­ka viettää en­sin elämänsä kesän hulp­peas­sa rans­ka­lais­kar­ta­nos­sa ja pa­laa vuot­ta myö­hem­min sa­mo­hin mai­se­min en­simmäi­sen maail­man­so­dan tais­te­lu­hau­dois­sa. Kiel­le­tyn rak­kau­den ja tas­te­lu­kentän koet­te­le­muk­set ker­ro­taan lo­mi­te­tus­ti joh­taen kieh­to­vaan jos­kin ker­ron­nal­taan hi­ve­nen kylmäe­loi­seen draa­maan.
Y­li­pitkä ja otok­sil­taan toi­si­nan myös uni­nen draa­ma an­taa hah­moil­leen ai­kaa pit­kil­le tui­jo­tuk­si­le ja sisäi­sil­le kamp­pai­luil­le, mut­ta hah­mois­ta voi sil­ti hel­pos­ti vä­littää. "My Week with Ma­ri­lyn" -e­lo­ku­vas­ta par­hai­ten muis­tet­ta­va Ed­die Red­may­ne an­tau­tuu jäl­leen suh­tee­seen nai­mi­sis­sa ole­van nai­sen (C­le­men­ce Poe­sy) kans­sa, mut­ta nyt jon­kin ver­ran ai­kui­sem­mas­sa roo­lis­sa. Ihas­tuk­ses­ta edetään ruu­mis­pus­sin kaut­ta jon­kin­lai­seen psy­koo­siin, po­ke­ri­naa­mai­ses­ta elämän ko­ke­mi­ses­ta kuu­ma­ve­ri­sek­si puuk­ko­junk­ka­rik­si, eikä ai­van kai­kes­sa tun­nu ole­van jär­keä. Sil­ti ko­ko­nai­suus on vä­hintään­kin mie­len­kiin­toi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni. Tyylikkäästi lavastettu elokuva selviää uskottavasti niin sodasta kuin rauhastakin: yläluokkainen kartanoidylli välittyy yltäkylläisesti ja taisteluntereen karuuskin taloudellisen tehokkaasti. Soljuva musiikkiraita tahdittaa onnistuneesti tapahtumia. Ekstraton. (IJ)
12/12/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy