Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Emily Rosen riivaaja

The Exorcism of Emily Rose 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.04
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201106EAN: 5051160183619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oi­keu­denkäyn­nin kaa­vaan puet­tu ma­naa­ja.

Oi­keu­denkäyn­nin kaa­vaan puet­tu ma­naa­ja. So­pii ih­mi­sil­le, jot­ka eivät pidä täy­si­ve­ri­sistä – tai muu­toin­kaan ve­ri­sistä – kau­hue­lo­ku­vis­ta, mut­ta sietävät sil­ti sub-g­ris­ham-ta­son kui­vaa oi­keusd­raa­maa. Su­per­na­tu­raa­li sa­nai­lu pe­taa tietä ko­van luo­kan voi­mien yh­tee­not­toon, mut­ta pa­pin to­dis­tuk­sen myötä tu­le­va pal­jas­tus on – vaik­ka­kin gen­rel­le ehkä epä­tyy­pil­li­nen – mel­koi­nen an­tik­lii­mak­si. Pe­rus­tuu hy­vin löyhäs­ti sak­sa­lai­sen An­ne­lie­se Mic­he­lin pu­hut­te­le­vaan to­si­ta­ri­naan, jos­ta oli­si riittä­nyt ai­nek­sia mo­nin ver­roin kiin­nos­ta­vam­paan­kin ku­vauk­seen us­kon­non ja lain, riit­tien ja lää­ke­tie­teen törmäyk­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti korkeatasoinen kuva on tyylikkään tummasävyinen ja terävä, väristoistoltaan leikattu, mutta silti hallittu ja uskottava. Ei merkittävästi kohinaa tai roskaa. Äänipuolella dialogi toistuu miellyttävän välittömästi, musiikkiraita on asiallisen pahaenteinen ja myös tilakuva on kauttaaltaan hiottu. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettu kohtaus ohjaajan kommentein (3 min.) ja dokumentit tarinasta (20min.), näyttelijöistä (12 min.) ja visuaalisesta ilmeestä (19 min.). (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy