Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Insider - sisäpiirissä

The Insider 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­vu­kejä­tin tut­ki­mu­so­sas­ton pääl­likkö pal­jas­taa, että sa­vuk­kei­ta ma­ni­pu­loi­daan ke­mial­li­ses­ti, jot­ta ni­ko­tii­nin ai­heut­ta­ma riip­pu­vuus voi­mis­tuu.

Sa­vu­kejä­tin tut­ki­mu­so­sas­ton pääl­likkö pal­jas­taa, että sa­vuk­kei­ta ma­ni­pu­loi­daan ke­mial­li­ses­ti, jot­ta ni­ko­tii­nin ai­heut­ta­ma riip­pu­vuus voi­mis­tuu.
Mic­hael Mann oh­ja­si pe­riaat­tees­sa uran­sa vä­ki­val­tai­sim­man elo­ku­van, vaik­ka mitään fyy­sistä ei ku­va­ta­kaan. Iso kor­po­raa­tio vs. pie­ni ih­mi­nen ku­va­taan ää­rimmäi­sen rea­lis­ti­sel­la ta­val­la. Jo­pa ideo­lo­gi­ses­ti vah­va sa­no­ma.
Kai­ken lisäk­si elo­ku­va pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin. Ku­vaa me­dian toi­min­taa eri­no­mai­ses­ti. Pääo­sas­sa is­ki it­sensä lä­pi muun­tau­tu­mis­ky­kyi­nen Rus­sell Crowe. Al Pa­ci­no tu­kee eri­no­mai­ses­ti tv-tuot­ta­jan roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Paha katko kesken biisin, kun levyn kerrosta vaihdetaan. Kuten Mannin kuvissa yleensä, erinomainen kuvan ja äänen synteesi. Super 35 leffateatterissa. Suomi-version kuvaa on haukuttu surkeaksi. En ole laisinkaan samaa mieltä. Mutta R1-versio voi kerrankin olla aavistuksen terävämpi. Ekstroissa dokumentti, jossa esiintyvät Mannin, Pacinon ja Crowen lisäksi päähenkilöiden aidot esikuvat. Traileri. R1-version Inside a Scene -osio puuttuu. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy