Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dead Zone - viimeinen yhteys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luok­kai­sia elo­ku­va­nau­tin­to­ja.

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luok­kai­sia elo­ku­va­nau­tin­to­ja. Step­hen Kin­gin par­haa­seen luo­mis­vai­hee­seen si­joit­tu­va ta­ri­na ker­too mie­hestä, jo­ka pys­tyy kos­ke­tuk­ses­ta ais­ti­maan tu­le­vai­suu­den. Mitä ta­pah­tui­si, jos vas­taan tu­li­si maail­man­lo­pun ark­ki­teh­ti?
Pääo­sa­ne­sittäjältä Ch­ris­top­her Wal­ke­nil­ta haus­ka "e­tiäi­nen", kun hän mai­nit­see Slee­py Hol­lown.

Kuva, ääni & ekstrat

Cronenbergin elokuvat eivät ole useinkaan kovin laajakuvaisia, joten kuvasuhde on aivan toimiva. Halpamyynti-sarjassa, joten kuva on hieman rakeisempi kuin R1-versiossa. Ääniraita on yhtä hyvä. Ekstroissa vain biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy