Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dead Zone - viimeinen yhteys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luok­kai­sia elo­ku­va­nau­tin­to­ja.

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luok­kai­sia elo­ku­va­nau­tin­to­ja. Step­hen Kin­gin par­haa­seen luo­mis­vai­hee­seen si­joit­tu­va ta­ri­na ker­too mie­hestä, jo­ka pys­tyy kos­ke­tuk­ses­ta ais­ti­maan tu­le­vai­suu­den. Mitä ta­pah­tui­si, jos vas­taan tu­li­si maail­man­lo­pun ark­ki­teh­ti?
Pääo­sa­ne­sittäjältä Ch­ris­top­her Wal­ke­nil­ta haus­ka "e­tiäi­nen", kun hän mai­nit­see Slee­py Hol­lown.

Kuva, ääni & ekstrat

Cronenbergin elokuvat eivät ole useinkaan kovin laajakuvaisia, joten kuvasuhde on aivan toimiva. Halpamyynti-sarjassa, joten kuva on hieman rakeisempi kuin R1-versiossa. Ääniraita on yhtä hyvä. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy