Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan otteessa

52 Pick-Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 94586EAN: 6438044025453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

El­mo­re Leo­nar­din kir­joit­ta­ma tiuk­ka ta­ri­na ker­too me­nes­tyvästä, maanlä­hei­sestä yrittäjästä, jo­ka jou­tuu b-­luo­kan ki­ristä­jien koh­teek­si.

El­mo­re Leo­nar­din kir­joit­ta­ma tiuk­ka ta­ri­na ker­too me­nes­tyvästä, maanlä­hei­sestä yrittäjästä (Roy Sc­hei­der), jo­ka jou­tuu b-luo­kan ki­ristä­jien koh­teek­si.
Juo­nen jen­ga löy­tyy siitä, että jos­kus yk­silö pys­tyy nou­se­maan vas­ta­han­kaan, jos vain on tar­peek­si ä­lykäs — ei siis pe­rin­tei­seen ta­paan tar­peek­si vä­ki­val­tai­nen tai fyy­si­ses­ti vah­va. Nyt ei tu­le epä­selväk­si, mik­si Sch­nei­de­rin ansíok­kaas­ti esittämä in­sinöö­ri voi lu­kea Na­san asiak­kaak­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja hyvin epätasainen kuvan tarkkuus. Takakannen kertoma tarkka kuvasuhde. Vanhahko ääniraita toimii yllättävän hyvin tilassa. Ei ekstroja. K18, mutta kaiketi sen takia, että jenkkileffassa näkee harvoin näin paljon nännipihan pilkahduksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy