Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rajut kaverit

Thunderbolt and Lightfoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Ei-anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82850EAN: 6416548518718

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­jut ka­ve­rit nou­see Clint Eas­twoo­din kii­rei­sessä 1970-­lu­vun ka­ta­lo­gis­sa esil­le en­nen kaik­kea sik­si, että se on ai­na­kin vi­deol­la har­vem­min näh­tyjä.

Ra­jut ka­ve­rit nou­see Clint Eas­twoo­din kii­rei­sessä 1970-lu­vun ka­ta­lo­gis­sa esil­le en­nen kaik­kea sik­si, että se on ai­na­kin vi­deol­la har­vem­min näh­tyjä. Kie­li­pos­kes­sa ete­nevä ry­mis­te­ly yh­distää mo­nia la­ji­tyy­pin osia. Se on en­sik­si, toi­sek­si ja kol­man­nek­si van­ha­kan­tai­nen kon­ka­ri/räkä­nok­ka-e­lo­ku­va, road­mo­vie ja keik­ka­ku­vaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kuin muistuma DVD-tekniikan alkuajoilta. Panavision-kuva ei ole anamorfinen, eikä sitä oikein pysty kunnolla zoomaamaan ruudulle. Hyvä niin, sillä jo muutenkin rakeinen ja aliasing-ilmiön kourissa väpättävä kuva heikkenisi vielä entisestään. Julkaisulla on toki jo ikää vuosia. Uusi laitos voisi olla paikallaan. Dialogipainotteinen ääniraita. Ekstroissa biografiat ja filmografiat, faktaruutuja, kuva- ja julistegalleriat sekä traileri. (PS)
04/07/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy