Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Rajut kaverit

Thunderbolt and Lightfoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Ei-anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82850EAN: 6416548518718

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­jut ka­ve­rit nou­see Clint Eas­twoo­din kii­rei­sessä 1970-­lu­vun ka­ta­lo­gis­sa esil­le en­nen kaik­kea sik­si, että se on ai­na­kin vi­deol­la har­vem­min näh­tyjä.

Ra­jut ka­ve­rit nou­see Clint Eas­twoo­din kii­rei­sessä 1970-lu­vun ka­ta­lo­gis­sa esil­le en­nen kaik­kea sik­si, että se on ai­na­kin vi­deol­la har­vem­min näh­tyjä. Kie­li­pos­kes­sa ete­nevä ry­mis­te­ly yh­distää mo­nia la­ji­tyy­pin osia. Se on en­sik­si, toi­sek­si ja kol­man­nek­si van­ha­kan­tai­nen kon­ka­ri/räkä­nok­ka-e­lo­ku­va, road­mo­vie ja keik­ka­ku­vaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kuin muistuma DVD-tekniikan alkuajoilta. Panavision-kuva ei ole anamorfinen, eikä sitä oikein pysty kunnolla zoomaamaan ruudulle. Hyvä niin, sillä jo muutenkin rakeinen ja aliasing-ilmiön kourissa väpättävä kuva heikkenisi vielä entisestään. Julkaisulla on toki jo ikää vuosia. Uusi laitos voisi olla paikallaan. Dialogipainotteinen ääniraita. Ekstroissa biografiat ja filmografiat, faktaruutuja, kuva- ja julistegalleriat sekä traileri. (PS)
04/07/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy