Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Labyrintti: Aavikkokokeet

Maze Runner: The Scorch Trials 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112724719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

La­by­rint­ti-­sa­gan toi­seen kir­jaan löyhäs­ti pe­rus­tu­va en­simmäi­nen jat­ko-o­sa pe­laa edeltäjänsä vah­vuuk­sia — ko­mei­ta miljöitä ja nuo­ri­so­seik­kai­lun tun­nel­mia — pitkän ai­kaa hy­vin.

La­by­rint­ti-sa­gan toi­seen kir­jaan löyhäs­ti pe­rus­tu­va en­simmäi­nen jat­ko-o­sa pe­laa edeltäjänsä vah­vuuk­sia — ko­mei­ta miljöitä ja nuo­ri­so­seik­kai­lun tun­nel­mia — pitkän ai­kaa hy­vin. Na­pa­kas­ti aloit­ta­va seik­kai­lu esit­te­lee van­ki­la­mai­sen tur­va­sa­ta­man, jos­sa en­simmäi­sen vai­heen ko­keis­ta sel­vin­neet nuo­ret voi­vat het­ken hengähtää. Muu­rien ul­ko­puo­lel­la odot­ta­va maail­ma ku­hi­see zom­bie­mai­sia elämän­muo­to­ja ja si­vi­li­saa­tion rau­nioi­ta, mut­ta tällä­kin ker­taa myös toi­vo pa­rem­mas­ta pii­lek­sii ai­dan tuol­la puo­len.
Su­la­van alun jäl­keen su­kel­le­taan har­mil­li­sen syväl­le. Post-a­po­ka­lyp­ti­sel­ta vii­sik­ko-seik­kai­lul­ta mais­tu­va sop­pa vä­syy vä­hi­tel­len yh­den­te­keväk­si vael­luk­sek­si, jo­ka suu­res­ta mit­ta­kaa­vas­taan huo­li­mat­ta on enemmän pitkä­ve­tei­nen kuin eep­pi­nen. Mean­de­roi­va suun­ni­tus­tehtävä tuo mie­leen Ke­vin Cost­ne­rin täh­dittämän ta­ka­vuo­sien flo­pin Post­man, jo­hon on nyt lei­vot­tu mu­kaan kli­seistä zom­bie-pa­koi­lua. Lop­pu­tu­los on va­nut­tu­nut ja epäus­kot­ta­va epi­so­di, jo­ka yrittää uut­taa kaik­ki kli­seet yh­dek­si pu­nai­sek­si lan­gak­si, mut­ta ei löydä tästä mitään mie­len­kiin­toa. Miljööt ovat yhä hie­no­ja, jos­kin nyt pe­rin ge­nee­ri­siä, mut­ta ta­ri­na kään­tei­neen on puu­dut­ta­van yh­den­te­kevä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Viuhuvien taskulamppujen ja ränsistyvien pilvenpiirtäjien virittämät visuaalit ovat komeita ja ääniraita kepeän teatraalinen. Tekstitetyissä ekstroissa kommenttiraita, moniosainen making of (52 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (18 min.), elokuvien välin parsiva videopäiväkirja (5 min.), mokia (15 min.), vertailukoosteita erikoistehosteista (31 min.), kuvagalleria ja trailereita. (IJ)
23/01/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy