Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Miss Sloane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Universum FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 889854216399

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universum Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hui­kea ta­ri­na Was­hing­to­nin lob­ba­ris­ta, jo­ka loik­kaa ai­dan toi­sel­le puo­lel­le asei­den kan­to­lu­pia kos­ke­vas­sa ää­nes­tyk­sessä.

Hui­kea ta­ri­na Was­hing­to­nin lob­ba­ris­ta (ai­na upea Jes­si­ca Chas­tain), jo­ka loik­kaa ai­dan toi­sel­le puo­lel­le asei­den kan­to­lu­pia kos­ke­vas­sa ää­nes­tyk­sessä. Voi­ma­kas ase­lob­by koh­taa nyt ve­roi­sen­sa vas­tus­ta­jan, jol­la ei ehkä ole ih­mi­senä puls­sia, mut­ta yli-in­hi­mil­li­nen on myös aja­tuk­sen kel­lo­taa­juus.
Kirk­kaas­ti vii­den täh­den kas­tiin yltävä jännä­ri vetää sa­nat­to­mak­si pait­si hur­jal­la ta­ri­nal­laan myös kou­kut­ta­van fik­sul­la ot­teel­laan, jos­sa vielä vii­mei­nen­kin kouk­ku up­poaa syväl­le kyl­keen. Ko­mea, terävä ja vii­mei­seen as­ti mie­tit­ty jännä­ri on pa­ras elo­ku­va, jo­ka on taas vähään ai­kaan saa­pu­nut le­vy­lau­ta­sel­le. Bra­vo.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja ääni antavat tarinalle sen ansaitsemat puitteet. Ekstroissa traileri ja tekijöiden haastatteluita. Saksalainen julkaisu, joten suomenkielistä tekstitystä ei löydy. (IJ)
11/02/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy