Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Topaz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch loi va­koo­jae­lo­ku­van la­ji­tyy­pin.

Hitch loi va­koo­jae­lo­ku­van la­ji­tyy­pin. To­paz on ny­ky­kat­san­nos­sa toi­mi­vam­pi kuin kylmän so­dan ai­ka­na. Näin on, jos hä­vyttömän yk­si­puo­li­nen Na­to-näkö­kul­ma ei häi­rit­se. Ta­pah­tuu lo­ka­kuus­sa 1962 Kuu­ban oh­jusk­rii­sin ai­kaan. Pe­rus­tuu Leon Urik­sen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva esitettiin teatterissa laajakuvana (1.85:1), mutta kuvattiin täydellä portilla. Lisää laajakuvaan verrattuna informaatiota ylös ja alas, mutta ei vie juurikaan sivuilta. Siisti monoraita. Ekstroissa 29 min. dokumentti, Leonard Maltinin juonto, 6 min. vaihtoehtoloppuja, kuvakäsikirjoitusta, kuvagalleria ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy