Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

1408 – 2 Disc Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205414EAN: 6416548477510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ra­nor­maa­lei­hin il­miöi­hin kes­kit­ty­nyt kir­jai­li­ja yö­pyy mie­lellään aa­ve­lin­nois­sa ja muis­sa mys­ti­sistä ta­pah­tu­mis­ta kuu­luis­sa pai­kois­sa.

Pa­ra­nor­maa­lei­hin il­miöi­hin kes­kit­ty­nyt kir­jai­li­ja (John Cu­sack) yö­pyy mie­lellään aa­ve­lin­nois­sa ja muis­sa mys­ti­sistä ta­pah­tu­mis­ta kuu­luis­sa pai­kois­sa. Mies ereh­tyy va­raa­maan huo­neen 1408 newyork­lai­ses­ta Dolp­hin-ho­tel­lis­ta. Huo­nees­sa on tap­pa­nut it­sensä (tai kuol­lut) kym­me­niä ih­mi­siä vuo­si­sa­dan ai­ka­na.
S­tep­hen Kin­gin no­vel­liin pe­rus­tu­va ta­ri­na jak­saa nos­taa pel­koa ai­ka te­hok­kaas­ti 13-vuo­den ikä­suo­si­tuk­ses­taan huo­li­mat­ta. Vii­mei­nen tun­ti ei kui­ten­kaan tun­nu enää ko­vin­kaan hyytävältä.
Kin­gin tun­ne­tut ku­nin­ga­sal­ko­ho­lis­ta joh­tu­neet on­gel­mat nä­kyvät ta­ri­nas­ta, jo­ten oma­koh­tai­sia ko­ke­muk­sia lie­nee hyö­dyn­net­ty. To­teu­tus on lo­pul­ta puo­li­te­koi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahdella levyllä. Laitos sisältää teatteriversion ja kahdeksan minuuttia pidemmän ohjaajan vcrsion. Kuva näyttää tarkalta, eikä ero blu-rayhin ole yhtä suuri kuin yleensä. Värisävyt ovat hieman tummempia. 5.1-ääniraita on molemmissa laitoksissa sama. Dialogi toistuu tuhnusti, mutta ääniraita käyttää muuten matalaa bassoa ja miellyttävän hentojakin surround-ääniä. DVD-versioon on yllättäen tallennettu myös tuhdimpi DTS-raita, mitä ei löydy BD:ltä. Ekstroissa pitkän version kommenttiraita, kaksi vaihtoehtoloppua (10 min.), 34 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy