Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Other Woman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112711283

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­vo­ja kun­nioit­ta­va ko­me­dia nai­ses­ta, jo­ka huo­maa ole­van­sa toi­nen nai­nen uu­den mie­systävänsä elämässä.

Kaa­vo­ja kun­nioit­ta­va ko­me­dia nai­ses­ta (Ca­me­ron Diaz), jo­ka huo­maa ole­van­sa toi­nen nai­nen uu­den mie­systävänsä elämässä. Kis­sa­tap­pe­lun si­jaan yh­tee­not­to vai­mon (Les­lie Mann) kans­sa muut­tuu peh­mok­si ja pa­ri­val­jak­ko pää­tyy yllättäen bes­tik­sik­si ja hyvän­tah­toi­sen vink­sah­ta­neel­la ta­val­la tois­ten­sa spar­raa­jik­si ih­mis­suh­tei­den ka­rik­koi­sel­la po­lul­la.
Lä­peensä epä­sym­paat­ti­sen miespääo­san il­maan­tu­mi­ses­ta läh­tien on selvää, että tämä on Ca­me­ron Dia­zin ja Les­lie Man­nin tyttöe­lo­ku­va. Pa­ri­val­ja­kon vä­lil­le ei juu­ri syn­ny ke­miaa, mut­ta ase­tel­ma sinällään on kai­kes­sa kei­no­te­koi­suu­des­saan haus­ka. Huu­mo­rin in­noit­ti­met ovat myös koh­dal­laan, mut­ta ulo­san­ti on köm­pelöä ja las­kel­moi­dun kaa­va­mais­ta. Lo­pul­ta tämä­kin on sil­ti viih­dyttävää hömppää.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja komedioille tyypillisen helppo ääniraita. Ekstroissa poistettuja ja vaihtoehtoisisa otoksia (10 min.), mokia kahtena koosteena (yht. 9 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
04/10/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy