Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Other Woman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112711283

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­vo­ja kun­nioit­ta­va ko­me­dia nai­ses­ta, jo­ka huo­maa ole­van­sa toi­nen nai­nen uu­den mie­systävänsä elämässä.

Kaa­vo­ja kun­nioit­ta­va ko­me­dia nai­ses­ta (Ca­me­ron Diaz), jo­ka huo­maa ole­van­sa toi­nen nai­nen uu­den mie­systävänsä elämässä. Kis­sa­tap­pe­lun si­jaan yh­tee­not­to vai­mon (Les­lie Mann) kans­sa muut­tuu peh­mok­si ja pa­ri­val­jak­ko pää­tyy yllättäen bes­tik­sik­si ja hyvän­tah­toi­sen vink­sah­ta­neel­la ta­val­la tois­ten­sa spar­raa­jik­si ih­mis­suh­tei­den ka­rik­koi­sel­la po­lul­la.
Lä­peensä epä­sym­paat­ti­sen miespääo­san il­maan­tu­mi­ses­ta läh­tien on selvää, että tämä on Ca­me­ron Dia­zin ja Les­lie Man­nin tyttöe­lo­ku­va. Pa­ri­val­ja­kon vä­lil­le ei juu­ri syn­ny ke­miaa, mut­ta ase­tel­ma sinällään on kai­kes­sa kei­no­te­koi­suu­des­saan haus­ka. Huu­mo­rin in­noit­ti­met ovat myös koh­dal­laan, mut­ta ulo­san­ti on köm­pelöä ja las­kel­moi­dun kaa­va­mais­ta. Lo­pul­ta tämä­kin on sil­ti viih­dyttävää hömppää.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja komedioille tyypillisen helppo ääniraita. Ekstroissa poistettuja ja vaihtoehtoisisa otoksia (10 min.), mokia kahtena koosteena (yht. 9 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
04/10/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy