Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan voima

The Fury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

De Pal­ma jat­koi Car­rien jäl­keen step­hen­kingmäi­sellä, poik­keu­syk­silöitä ku­vaa­val­la pro­duk­tiol­la, jo­ka ei tiedä, on­ko se toi­min­ta- vai­ko kau­hue­lo­ku­va.

De Pal­ma jat­koi Car­rien jäl­keen step­hen­kingmäi­sellä, poik­keu­syk­silöitä ku­vaa­val­la pro­duk­tiol­la, jo­ka ei tiedä, on­ko se toi­min­ta- vai­ko kau­hue­lo­ku­va. Kult­ti­mai­nees­ta huo­li­mat­ta Kirk Doug­la­sin huo­noim­pia roo­le­ja. John Cas­sa­ve­tes jul­mis­te­lee pa­ho­lais­mai­ses­ti, mut­ta se ei juu­ri­kaan au­ta muut­ta­maan ko­ko­nais­ku­vaa. Tsek­kaa tv-roo­leis­taan tut­tu Den­nis Franz nuo­re­na si­lo­pos­ke­na. Da­ryll Han­nah vi­lah­taa en­si­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva. Ääniraita ei luo modernia äänimaailmaa. Ekstroissa traileri, mutta kansiteksti jättää mainitsematta kuvagallerian, jossa on julisteita ja lobbycardeja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy