Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Poltergeist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90155EAN: 7321944798499

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­sin moot­to­ri­sa­ha­mur­hil­laan kau­hu­gen­ren kult­ti­hah­mok­si nous­sut To­be Hoo­per sai tehtäväk­seen oh­ja­ta Ste­ven Speil­ber­gin kä­si­kir­joi­tuk­sen, jo­ka ker­toi pa­ra­nor­maa­lien il­miöi­den pii­naa­mas­ta per­heestä.

Tek­sa­sin moot­to­ri­sa­ha­mur­hil­laan kau­hu­gen­ren kult­ti­hah­mok­si nous­sut To­be Hoo­per sai tehtäväk­seen oh­ja­ta Ste­ven Speil­ber­gin kä­si­kir­joi­tuk­sen, jo­ka ker­toi pa­ra­nor­maa­lien il­miöi­den pii­naa­mas­ta per­heestä. Ai­koi­naan koh­tuul­li­sen te­hok­kaak­si koet­tu säi­kyt­te­ly on il­man muu­ta van­hen­tu­nut, mut­ta myös syyttä suot­ta: tässä luo­tua ku­vas­toa löy­tyy Simp­so­neis­ta ai­na kai­ken­kar­vai­siin tu­si­na­ko­pioi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta ei lopulta aivan odotuksien mukaiselta. DVD-versio oli kuitenkin paljon rakeisempia ja kohinaisempi. Ääniraitakaan ei juuri nosta tunnelmaa. Ekstroissa 34 min. dokumentit. (PS)
30/11/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy