Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Evil Dead II

Evil Dead 2: Dead by Dawn 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083001674

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­vil Dea­din toi­nen otos on en­simmäi­sen uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti ja jär­jetön jat­ko-o­sa, jos­sa mö­killä ta­pah­tuu taas.

E­vil Dea­din toi­nen otos on en­simmäi­sen uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti ja jär­jetön jat­ko-o­sa, jos­sa mö­killä ta­pah­tuu taas. Oli­pa sit­ten Ash riittävän hölmö pa­laa­maan ta­pah­tu­ma­pai­kal­le tai vain aiem­man elo­ku­van san­ka­rin ver­sio rin­nak­kais­to­del­li­suu­des­sa on pää­huo­mio pöhkössä go­res­sa ja us­ko­mat­to­mis­sa tem­pauk­sis­sa.
Kult­tis­ta­tuk­sen­sa an­sain­nut kau­hu­ko­me­dia­sar­ja tar­joaa var­sin puh­tai­ta esi­merk­kejä ka­ve­ri­po­ru­kan omis­ta elo­ku­vis­ta, jot­ka ovat syn­ty­neet ikään kuin yh­tei­sen har­ras­tuk­sen he­delmänä. To­ki ä­ly­va­paa ta­ri­na, rois­ku­vat te­hos­teet ja jo­pa ky­see­na­lai­set näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set­kin ovat pa­rem­pia kuin mi­hin vas­ta-al­ka­jat yleensä yltävät, mut­ta muu­toin tällä on kaik­ki kes­ken­kas­vuis­ten te­kemän hu­pipätkän tun­nus­mer­kit. On näitä it­se­kin tul­lut pik­ku­poi­ka­na teh­tyä, mut­ta niistä tuo­tok­sis­ta ei on­nek­si ke­nenkään tar­vit­se enää kär­siä. Sam Rai­min tuo­tos sitä vas­toin toi­mii yhä viih­teenä so­pi­vas­sa mie­len­ti­las­sa nau­tit­tu­na.

Kuva & ääni

Todella pehmeä kuva toistaa halvan kuvan uskollisesti ja mahdollisuuksien mukaan myös jäsentyneesti. Jälki on väritoistoltaan ja terävyydeltään asiallista, joskin hyvin kaukana modernin teräväpiirtokuvan odotuksista. Elokuva ei silti varmastikaan ole koskaan näyttänyt paremmalta. Dialogi toistuu kolkosti, mutta ymmärrettävästi, eikä äänimaailma muutoinkaan särähdä liikaa korvaan. Tunnelman luomisesta ei silti juuri tarvitse puhua.

Ekstrat

Ekstrojen helmi on erinomaisen viihdyttävä tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja, pääosan Bruce Campbell, käsikirjoittaja Scott Spiegel, maskeeraaja Greg Nicotero), joka lisää elokuvaan enemmän kuin sen oma dialogi. Lisäksi mukana on hyvä Bruce Campbellin haastattelu (24 min.) ja traileri. (IJ)
25/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy