Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 499 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730987

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­pak­ka mi­ni­sar­ja O. J. Simp­so­nin mur­haoi­keu­denkäyn­nistä.

Na­pak­ka mi­ni­sar­ja O. J. Simp­so­nin mur­haoi­keu­denkäyn­nistä. Kah­del­la Gol­den Glo­bel­la ja yh­deksällä Em­myllä pal­kit­tu sar­ja pu­noo kou­kut­ta­van nar­ra­tii­vin pa­ha­mai­nei­ses­ta ta­pah­tu­ma­jak­sos­ta, jon­ka myötä O.J. muut­tui har­mit­to­mas­ta jul­ki­mos­ta et­sintä­kuu­lu­te­tuk­si mur­ha­mie­hek­si ja me­dia­ta­pauk­sek­si. Draa­man muo­toon ra­ken­net­tua sar­jaa on ke­hut­tu ja kri­ti­soi­tu siinä mää­rin ta­savä­ki­ses­ti, että ku­vauk­sen täy­tyy ol­la pait­si is­kevää myös jos­sain mää­rin to­tuu­den­mu­kais­ta.
Cu­ba Goo­ding Jr. te­kee ni­mio­sas­sa us­kot­ta­vas­ti ha­pui­le­van roo­li­suo­ri­tuk­sen mie­henä, jon­ka syyl­li­syys ja tuo­mio ei ole selvää vielä en­simmäi­sessä jak­sos­sa. John Tra­vol­ta la­ki­mies Ro­bert Sha­pi­ro­na, Da­vid Sc­hwim­mer ka­ve­ri Ro­bert Kar­das­hia­ni­na ja Sa­rah Paul­son syyttäjä Mar­cia Clar­ki­na te­kevät kaik­ki pas­se­lin ve­toa­vat suo­ri­tuk­set, jot­ka an­ta­vat ta­pah­tu­mil­le enemmän elo­ku­van kuin tv-sar­jan lei­man.
Mi­ni­sar­ja on it­se asias­sa en­simmäi­nen kau­si FX-ka­na­van sar­jas­ta, jos­sa jo­kai­sel­la kau­del­la pu­reu­du­taan yh­teen to­si­ta­pauk­seen. Myö­hem­millä kau­sil­la suu­ren­nus­la­sin al­le pää­sevät Gian­ni Ver­sa­cen mur­ha ja Clin­ton-Lewins­ky-s­kan­daa­li (syk­syllä 2020).

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja virkeä ääniraita. Ekstroissa kooste tositapauksesta. (IJ)
22/07/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy