Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Harry Potter ja Feeniksin kilta

Harry Potter and the Order of Phoenix 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2007Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112735494

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­des Har­ry Pot­ter -e­lo­ku­va on­nis­tuu tar­joi­le­maan tähän as­ti jän­nittä­vimmän ja yh­tenäi­simmän seik­kai­lun.

Vii­des Har­ry Pot­ter -e­lo­ku­va on­nis­tuu tar­joi­le­maan tähän as­ti jän­nittä­vimmän ja yh­tenäi­simmän seik­kai­lun. Ta­ri­na vi­rit­te­lee upeas­ti lä­hes­tyvän koi­tok­sen odo­tuk­sen tun­nel­maa, yhtäältä päänsä hiek­kaan hau­taa­van Tai­ka­mi­nis­te­riön ja toi­saal­ta suo­ra­nai­seen sa­bo­taa­siin ryh­tyvän Pi­men­non kaut­ta. Pot­ter ei ole tässä pelkästään kli­sei­nen en­nal­tamäärät­ty mes­sias, vaan tiuk­kaan paik­kaan ajet­tu mil­tei-ta­val­li­nen poi­ka, jon­ka täy­tyy yrittää kääntää pa­ha ti­lan­ne edes hie­man pa­rem­mak­si.
Al­kuo­sien leik­ki on nyt vauh­dil­la muut­tu­mas­sa tii­vis­tun­nel­mai­sek­si jännä­rik­si, eikä se to­del­la­kaan ole huo­no ke­hi­tys­pol­ku. Az­ka­ba­nin van­gin ohel­la, ja siitä pa­rem­mak­si pistäen, tämä on kirk­kaas­ti sar­jan pa­ras osa tähän men­nessä.

Kuva & ääni

Komea kuva päivittää aikoinaan 35mm filmille kuvatun elokuvan näyttävästi 4K-aikakaudelle. Toisto on miellyttävän erottelevaa ja hallitun vakaata vaikka masterointi onkin tehty 2K-tasossa, mistä 4K-esitys on skaalattu ylöspäin. HDR-käsittelyn läpikäynyt väritoisto on tämänkin julkaisun hohdon takana: väritoistoltaan luonteva ja vaikuttavan vivahteikas kuva on myös kontrastiltaan muikean iskevä. Ääniraita on nyt tarjolla DTS:X-muodossa.

Ekstrat

Boksi pitää sisällään myös elokuvan HD-version omalla levyllään ja kolmannen ekstroille pyhitetyn levyn. (IJ)
13/04/2017
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy