Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sunshine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204360EAN: 6438044130850

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rit­tioh­jaa­jien kul­ta­sor­mi Dan­ny Boy­le löi it­sensä lä­pi Trains­pot­tin­gil­la ja siir­tyi su­ju­vas­ti vai­keaan la­jiin, apo­ka­lyp­ti­seen sci­fie­lo­ku­vaan herk­ku­pa­lal­laan 28 päivää myö­hem­min.

B­rit­tioh­jaa­jien kul­ta­sor­mi Dan­ny Boy­le löi it­sensä lä­pi Trains­pot­tin­gil­la ja siir­tyi su­ju­vas­ti vai­keaan la­jiin, apo­ka­lyp­ti­seen sci­fie­lo­ku­vaan herk­ku­pa­lal­laan 28 päivää myö­hem­min. Sen sii­vittämänä Bri­tan­nias­sa on ha­vait­tu gen­ren pi­ris­ty­mi­nen (mm. Ih­mi­sen po­jat), mut­ta flop­pe­ja­kin tul­laan nä­kemään.
Sa­moin tun­tuu käyvän mie­hen omal­le uu­tu­kai­sel­le Suns­hi­ne, vaik­ka se sai ih­meen hy­viä ar­vioi­ta Suo­men en­si-il­las­taan.
Au­rin­ko on sam­mu­mas­sa, ja va­lio­jouk­ko läh­tee pa­ne­maan täh­teen uut­ta vauh­tia. Mie­histön psyy­ke jou­tuu koe­tuk­sel­le, ja aiem­pi au­rin­koa ta­voi­tel­lut ra­ket­ti­kin täy­tyy ot­taa huo­mioon.
Mitä uut­ta tässä on, mitä ei ole näh­ty Kub­ric­kin Ava­ruus­seik­kai­lus­ta, Alie­neis­ta ja kai­kis­ta b-luo­kan yri­tel­mistä? Suns­hi­ne vie kat­so­jan pai­not­to­maan ti­laan pelkkänä vi­suaa­li­se­na ko­ke­muk­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu häikäisee ja ääniraita tukee kerrontaa hienosti. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 19 min. poistettuja kohtauksia, kaksi lyhytelokuvaa, tiiseri ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy