Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kaappaus merellä

Under Siege 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC-1 1.78*
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 98120EAN: 7321944828523

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ven Sea­ga­lin ehkä vii­mei­nen oi­keas­ti, eikä vain ta­hat­to­mas­ti, hyvä elo­ku­va heittää mie­hen ka­pu­lak­si so­ta­lai­van kaap­paa­vien ter­ro­ris­tien rat­tai­siin.

S­te­ven Sea­ga­lin ehkä vii­mei­nen oi­keas­ti, eikä vain ta­hat­to­mas­ti, hyvä elo­ku­va heittää mie­hen ka­pu­lak­si so­ta­lai­van kaap­paa­vien ter­ro­ris­tien rat­tai­siin. Kap­tee­nin suo­sik­ki­kok­ki pal­jas­tuu en­ti­sek­si lai­vas­ton hyl­keek­si, eivätkä pa­hat po­jat saa tästä otet­ta sit­tenkään kun tietävät ku­ka heitä on vas­tas­sa.
Su­la­va kis­sa ja hii­ri -leik­ki toi­mii mai­nios­ti Die Hard -e­lo­ku­vien hen­gessä — jo­pa siinä mää­rin, että Die Hard 3:n kä­si­kir­joi­tus pi­ti ai­koi­naan lait­taa uu­sik­si tämän eh­dit­tyä en­sin teat­te­rei­hin. Die Hard 3:n uu­si kä­si­kir­joi­tus löy­tyi Tap­pa­va ase 4:s­ta ja van­ha kä­sis pää­tyi Speed 2:k­si, jo­ka on tus­kin edes puo­let siitä elo­ku­vas­ta mikä tämä on. Näin ol­len meidän lie­nee kiittä­mi­nen Ste­ven Sea­ga­lia pait­si tästä viih­dyk­keestä, myös Die Hard -saa­gan spar­raa­mi­ses­ta tuo­reem­mil­le uril­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ilmeeltään hivenen rakeinen, mutta tästä huolimatta kiitettävän terävä ja sävykäs kuva. Ulkokuvat laivasta näyttävät nyt antenimastoja myöten aivan erilailla jäsentyneiltä kuin ennen ja kauttaaltaan on kuin elokuvan päältä olisi lähtenyt kalvo pois. Napakka ääniraita hoitaa tehtävänsä moitteitta, vaikka kyse onkin häviöllisestä Dolby Digitalista. Ekstroissa traileri. Kaikesta päätellen kyseessä on leikkaamaton versio. (IJ)
30/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy