Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Secret Life of Pets

Lemmikkien salainen elämä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2015Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 1.78
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083101473

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sak­ka las­ten elo­ku­va jättää ka­me­rat pyö­rimään kun ih­mi­set as­tu­vat aa­mul­la ul­ko­ves­ta ulos ja päästävät lem­mik­kinsä viettämään omaa ar­keaan.

Lup­sak­ka las­ten elo­ku­va jättää ka­me­rat pyö­rimään kun ih­mi­set as­tu­vat aa­mul­la ul­ko­ves­ta ulos ja päästävät lem­mik­kinsä viettämään omaa ar­keaan. Ke­peän kek­se­liäs ja hyvän­tuu­li­sen vauh­di­kas seik­kai­lu näyttää mi­hin kaik­keen lem­mi­kit päivän ai­ka­na yltävät en­nen isän­tiensä pa­luu­ta.
Viih­dyttävä, mut­ta huu­mo­ril­taan ja juo­nel­taan ko­vin kaa­va­mai­nen elo­ku­va. Tämä ve­toaa hy­vin vaah­to­sam­mut­ti­miin, mut­ta uh­kaa päästää ai­kui­sem­man kat­so­jan mie­len­kiin­non har­hai­le­maan ajoit­tain muual­le. Pi­xa­rin "Toys"-e­lo­ku­vien fa­neil­le ja koi­ra- sekä kis­saih­mi­sil­le tämä voi ol­la na­pa­kymp­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on näyttävän värikylläinen ja miellyttävän terävä. 2K-masteroitu elokuva on skaalattu ylöspäin 4K-tasoon, joten aidosta 4K-kuvasta ei aivan ole kyse. Jälki on silti kiitettävää, ja moitteettoman mukaansatempaavaa. Suomenkielinen ääniraita on taltioitu Dolby Digital Plus 7.1 -muodossa ja alkuperäinen englanninkielinen raita Dolby Atmos -muodossa. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Ekstroissa mm. kolme lyhytelokuvaa, lyhytelokuvien making of -kooste ja muita koosteita. (IJ)
18/02/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy