Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väkivallan vihollinen 3

Death Wish 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 93706EAN: 6438044067453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maa­seu­dun rau­haan vetäy­ty­neen vi­gi­lan­ten ei tar­vit­se kuin käväistä New Yor­kis­sa van­haa ka­ve­riaan ta­paa­mas­sa, kun me­no on taas en­ti­nen.

Maa­seu­dun rau­haan vetäy­ty­neen vi­gi­lan­ten ei tar­vit­se kuin käväistä New Yor­kis­sa van­haa ka­ve­riaan ta­paa­mas­sa, kun me­no on taas en­ti­nen.
C­har­les Bron­so­nin ka­ris­ma yltää puo­leen vä­liin toi­ses­sa jat­ko-o­sas­sa, mut­ta kort­ti­ta­lo ha­joaa pa­han ker­ran lo­pun moot­to­ri­pyörä­ry­mis­te­lyssä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin rakeinen ja kohinainen kuva. Ääniraidasta ei löydy juurikaan iskua. Led Zeppelin –kitaristi Jimmy Pagen soundtrack laahaa pahasti. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy