Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Operaatio Outland

Outland 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89346EAN: 7321944149826

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­va­ruu­sa­se­man she­rif­fi huo­maa, että kai­vo­syh­teisön tuot­ta­vuus pe­rus­tuu am­fe­ta­mii­nin joh­dan­nai­sel­le.

A­va­ruu­sa­se­man she­rif­fi (Sean Con­ne­ry) huo­maa, että kai­vo­syh­teisön tuot­ta­vuus pe­rus­tuu am­fe­ta­mii­nin joh­dan­nai­sel­le. Ai­ne an­taa voi­mia, mut­ta tap­paa lo­pul­ta.
F­red Zin­ne­ma­nin She­rif­fissä Ga­ry Coo­per jou­tui koh­taa­maan tap­pa­jat yk­sin, il­man että yh­teisö ko­hot­ti sor­meaan aut­taak­seen. Tär­keä tee­ma tuo­tiin ul­koa­va­ruu­teen.
En­simmäistä ker­taa nk. In­ter­vi­sion-tek­niik­ka käytössä. Näyt­te­lijöi­den suo­ri­tuk­sen taak­se siir­retään vas­ta jäl­kikä­teen ku­lis­sit.

Kuva, ääni & ekstrat

Warnerin uusi muovikoteloon pakattu versio vastaa vanhempaa pahvilaitosta. Äänet tarjoavat kunnon tärinää. Tummat kohtaukset ovat hyvin rakeisia. Näyttää muutenkin ikänsä. Käytetty kopio on ollut huono ja tulos ei ole paljon parempi kuin VHS. Mukana traileri ja tuotantotietoja. Paljon faktaruutuja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Peter Hyams
Pääosissa: Sean Connery Peter Boyle
Tarina: Peter Hyams
Kuvaus: Stephen Goldblatt
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy