Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Palveluksessanne, Miss Daisy

Driving Miss Daisy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jes­si­ca Tan­dy on ikävä­luon­tei­nen van­ha juu­ta­lais­mum­mo, jo­ka kiu­kut­te­lee uu­del­le au­ton­kul­jet­ta­jal­leen.

Jes­si­ca Tan­dy on ikävä­luon­tei­nen van­ha juu­ta­lais­mum­mo, jo­ka kiu­kut­te­lee uu­del­le au­ton­kul­jet­ta­jal­leen (Mor­gan Free­man). Lo­pul­ta mie­hestä tu­lee mum­mon tär­kein lä­himmäi­nen. Har­vem­min elo­ku­vaa on osat­tu lii­ku­tel­la näin vä­histä ai­nek­sis­ta yhtä nau­tit­ta­vas­ti ja aja­tuk­sia herättäväs­ti. Myös crui­sing-mies­ten kan­nat­taa kat­soa tämä upei­den au­to­jen ta­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Neljän Oscarin elokuva ei saa ansaitsemaansa kohtelua: heikohko, rakeisen kalvomainen kuva. Paljon aliasing-värinää. Pikselöintiä. Ekstroissa biografiat ja traileri. Tekstittäjän mukaan on kaupunki tuolla, nimeltään Santa Louis.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy