Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Red Planet – punainen planeetta

Red Planet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102106EAN: 7321944189549

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­ni­na Mat­ri­xin Car­rie-An­ne Moss.

Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­ni­na (viit­taus 2001:een) Mat­ri­xin Car­rie-An­ne Moss. Ihai­li­jat ovat tyy­tyväi­siä Mos­sin vi­laut­te­luun, mut­ta muu­ten hän ei tun­nu pys­tyvän pää­roo­liin.
E­lo­ku­van dia­lo­gi on luon­no­ton­ta, mut­ta jo­tain mie­len­kiin­tois­ta­kin löy­tyy: Amee-tap­pa­ja­ro­bot­ti on kuin Ray Brad­bu­ryn Fah­ren­heit 451:n me­kaa­ni­nen koi­ra.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää erinomaiselta, vaikka yksityiskohdat elävät hieman. Ääniraita tukee toiminnan siirtymistä sujuvasti. Myös LFE-taajuudet ovat jykevässä käytössä. Ekstroissa 14 min poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy