Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kwai-joen silta - Collector's Edition

Bridge on the River Kwai 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1957Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.45
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bur­man van­ki­lei­riläi­set ra­ken­ta­vat ja­pa­ni­lai­sil­le sil­taa, jos­ta tu­lee kap­tee­nia­ha­bil­le pak­ko­miel­le.

Bur­man van­ki­lei­riläi­set ra­ken­ta­vat ja­pa­ni­lai­sil­le sil­taa, jos­ta tu­lee kap­tee­nia­ha­bil­le (A­lec Guin­ness) pak­ko­miel­le.
Kir­jai­li­ja Pier­re Boul­le ir­vai­li brit­tiläi­sel­le tiu­kan ylä­huu­len yl­pey­del­le. Da­vid Lean siir­si ro­maa­nin ta­pah­tu­mat su­ve­ree­nis­ti fil­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

CinemaScope-filmi on kuvaltaan tosi laaja, vaikka alkutekstit antavat epäillä pientä rajausta. Tämän paremmalta tämä ei ole koskaan näyttänyt tai kuulostanut. Dokumentti (53 min.), featurette (6 min.), esittelyfilmi (16 min.), John Miliuksen ylistyspuheenvuoro, traileri, erillinen soundtrack, kuvagalleria, näytönsäästäjiä ja www-linkki. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy