Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Posse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­ki kol­mas cow­boy oli mus­ta ”a man­nish boy”.

Li­ki kol­mas cow­boy oli mus­ta ”a man­nish boy”. Tämä on ta­ri­na unoh­de­tuis­ta. Hämmäs­tyttävän ryt­mikästä jy­tinää. Enpä oli­si us­ko­nut, että Step­hen Bal­dwin (yh­dessä par­hais­ta roo­leis­taan) hui­jaa ka­ve­riaan po­ke­ris­sa ku­vit­teel­li­ses­sa Kuu­bas­sa vuon­na 1898 sa­maan ta­paan kuin minä it­se Hyvö­sen Al­poa 70 vuot­ta myö­hem­min Ou­lus­sa: kat­soo kor­tit silmä­la­seis­ta. Me tai­ki­na­naa­mat olem­me tässä kui­ten­kin ai­van si­vus­ta­kat­so­jia. Isaac Hayes ja Pam Grier te­kevät ca­meot.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, tosin välilla aika rakeinen kuva. Kuvaa rajaa 1’04” jälkeen mielenkiintoisella tavalla sininen 1.33:1-raja. Iskevä ääniraita Dolby Surroundiksi. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy