Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Knock Out – kehäketut

Play It to the Bone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­loin nuo al­ka­vat otel­la, saat­taa malt­ta­ma­ton toi­min­tae­lo­ku­van ystävä pa­rah­taa.

Mil­loin nuo al­ka­vat otel­la, saat­taa malt­ta­ma­ton toi­min­tae­lo­ku­van ystävä pa­rah­taa. Pie­nois­fi­lo­so­fis­ta kes­kus­te­lua ja vih­doin hol­lywoo­di­lai­sit­tain koh­tuul­li­sen rea­lis­tis­ta nyrk­kei­lyä.
Vetävät vas­ta­pa­rit toi­mi­vat: An­to­nio Ban­de­ras vs Woo­dy Har­rel­son, Lu­cy Liu vs Lo­li­ta Da­vi­do­vich.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita on parhaimmillaan kehässä. LFE:tä hyödynnetään iskujen tömähtäessä. Takakaiuttimet luovat puolestaan hyvän kuvan Las Vegasin noidankattilasta. Kuvakin on laadukas. Traileri ja featurette. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy