Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vihollisen keskellä - Special Edition

Behind Enemy Lines 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614633953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan.

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan. US-Ar­my ja Na­to al­ka­vat kis­sanhännän­ve­don siitä, hae­taan­ko oma poi­ka pois. Ällöttäväs­ti ih­mi­soi­keuk­sia ko­ros­ta­va pro­pa­gan­da­lop­pu häi­rit­see, mut­ta muu­ten lä­hi­his­to­riaan liit­tyvänä suur­tuo­tan­to­na mu­kiin­me­nevä. Toi­sen­lai­sia­kin mie­li­pi­teitä olen kui­ten­kin kuul­lut.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen visuaalinen ilme, joka matkii Gladiaattorin kylmiä sävyjä ja tyyliteltyjä hidastuksia. Satelliittikuvan käyttö on hyvä tehokeino. Vaikuttavat ääniraidat. Ekstroissa 6 min. dokumentti, 7 pidennettyä ja poistettua kohtausta kommentein, toimintakohtauksia kuvauksen eri vaiheissa 5 min. kommentein ja kaksi kommenttiraitaa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy