Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Egyptin prinssi

The Prince of Egypt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.
Yk­si vuo­si­kym­me­nensä par­hais­ta ani­maa­tio­fil­meistä. Sa­mal­la eri­no­mai­nen esi­merk­ki lap­sil­le suun­na­tuis­ta DVD-le­vyistä. Pa­ni het­kek­si Dis­neyn­kin pol­vil­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-tekniikan käyttöä mehukkaimmillaan. Toisin kuin useimmat formaatin alkuaikojen Disney-levyt, liki alkuperäisellä kuvasuhteella. Ekstroihin on tallennettu 10 min. dokumentti, kommenttiraita, 6 min. näytteitä eri kielillä, 9 min. vaunukohtauksen ruodintaa, 6 min. tehosteista, kuvagalleria ja kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy