Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dressmaker

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Cinema MondoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6430061850087

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­kylästään pik­ku­tyttönä ulo­sa­jet­tu pu­vun­te­kijä pa­laa ko­tiin äi­tinsä luok­se vuo­sien jäl­keen.

Ko­ti­kylästään pik­ku­tyttönä ulo­sa­jet­tu pu­vun­te­kijä (Ka­te Wins­let) pa­laa ko­tiin äi­tinsä luok­se vuo­sien jäl­keen. Ta­ka­pa­jui­sen omin­ta­kei­sen pik­ku­kylän asuk­kai­den elo muut­tuu pu­ku ker­ral­laan uu­teen us­koon, mut­ta näin käy myös san­ka­rit­ta­ren oman his­to­rian­kir­joi­tuk­sen.
Kir­peän oma­peräi­nen elo­ku­va elää has­sun us­kot­ta­vis­ta hah­mois­taan, jois­sa su­ru ja elämä­ni­lo lyövät val­loit­ta­vas­ti kättä. Ker­ron­nan kaa­ri tähtää pääo­san­sa men­nei­syy­den trau­man avaa­mi­seen, mut­ta lo­pul­li­nen kat­har­sis jättää se­kin ar­se­nii­kin si­vu­maun.
E­lo­ku­va ei is­tu hel­pos­ti mi­hinkään gen­re­lo­ke­roon, eikä en­simmäi­nen näytös sik­sikään tar­joa su­la­vin­ta joh­dan­toa tu­le­vaan, mut­ta lop­pu­tu­los on viih­dyttävä ja omin­ta­kei­nen tai­val, jos­ta on help­po naut­tia näy­telmänä vaik­ka to­sielämä tästä kau­ka­na on­kin. Elo­ku­va pe­rus­tuu Ro­sa­lie Ha­min sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (2000).

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän hyvä kuva ja ääni. Viitseliäästi kuvitettu elokuva näyttää Australian tomuisille tasangoille sijoittuvalta länkkäriltä, mutta mustan komedian lajityyppi mahdollistaa vielä tätäkin avaramman ja virkeämmän annin. Ekstroissa traileri. (IJ)
09/03/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy