Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mortal Kombat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­deo­pe­li­lef­fa hyvän ja pa­han ai­nai­ses­ta ka­hi­noin­nis­ta.

Vi­deo­pe­li­lef­fa hyvän ja pa­han ai­nai­ses­ta ka­hi­noin­nis­ta. Kol­me tais­te­li­jaa lä­he­tetään edus­ta­maan maa­pal­loa mys­ti­sen tur­nauk­sen vii­mei­seen ja ko­ko maail­man koh­ta­lon rat­kai­se­vaan erään. Tu­tut ku­viot, vil­lit te­hos­teet.

Kuva, ääni & ekstrat

Tykittävä ääniraita, joka kannibalisoi ja märehtii päätunnarin moneen kertaan. Kohinainen kuva ei yllä totutulle tasolle, mutta ei vajoa VHS-laatuunkaan. Kömpelöt valikot jäävät vähälle käytölle, kun ekstroista löytyvät vain traileri (DD5.1) ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy