Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pako Alcatrazista

Escape From Alcatraz 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: O:DonalKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sie­ge­lin vii­mei­nen mer­kittävä teos on vuo­sien var­rel­la ja usei­den kat­se­lu­ker­to­jen an­sios­ta me­nettä­nyt pal­jon te­hos­taan.

Sie­ge­lin vii­mei­nen mer­kittävä teos on vuo­sien var­rel­la ja usei­den kat­se­lu­ker­to­jen an­sios­ta me­nettä­nyt pal­jon te­hos­taan. Juo­ni ra­ken­tuu tur­han suo­ra­vii­vai­ses­ti, la­ko­ni­suu­teen juu­ri py­rit­tiin. Pe­rus­tuu to­si­ta­ri­naan, jo­ka ker­too kol­mes­ta mie­hestä, jot­ka pa­ke­ni­vat v. 1962 var­ma­na pi­de­tystä van­ki­las­ta. Teh­ty J. Camp­bell Bru­cen ro­maa­nin poh­jal­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy