Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Primeval – the Hunt for a Killer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418109271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ter­ri­to­ry-e­lo­ku­van ta­paan myös Pri­me­val osoit­tau­tuu ai­van kat­sot­ta­vak­si kro­ko­tii­li-­la­ji­tyy­pin edus­ta­jak­si.

Ter­ri­to­ry-e­lo­ku­van ta­paan myös Pri­me­val osoit­tau­tuu ai­van kat­sot­ta­vak­si kro­ko­tii­li-la­ji­tyy­pin edus­ta­jak­si. Edel­li­nen te­ki it­seään tykö miljöön hal­lin­nal­laan, mut­ta Pri­me­val on­nis­tuu liittämällä Bu­run­din hu­tu ja tut­si –­sisäl­lis­so­dan vii­me het­ket mu­kaan toi­min­taan. Yllättäen myös näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set on­nis­tu­vat eri­no­mai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita tukee hyvin tilantuntua. Ekstroissa kolme poistettua kohtausta kommentein (6 min.), 10 min. dokumentti ja kommenttiraita. (PS)
18/01/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy