Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Oman elämänsä sankari

The Cider House Rules 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Scanbox Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­vin pal­jon oh­jaa­ja Halmströ­min ja kä­si­kir­joit­ta­ja John Ir­vin­gin näköi­nen elo­ku­va.

Hy­vin pal­jon oh­jaa­ja Halmströ­min ja kä­si­kir­joit­ta­ja John Ir­vin­gin näköi­nen elo­ku­va. Ir­ving myös kä­si­kir­joit­ti. Ker­too jäl­leen erään mie­hen ja ta­lon ta­ri­nan. Tällä ker­taa ky­seessä ovat or­po­ko­ti ja or­po Ho­mer Wells, jo­ka op­pii lääkä­ri­kon­ka­rin (Mic­hael Cai­ne) avul­la lap­senpäästön ja abor­tin sa­lat. Maail­ma kui­ten­kin kut­suu. To­bey Ma­gui­re to­teut­taa sel­keän ku­van or­vos­ta po­jas­ta, jo­ka elää mui­den kaut­ta ja myös pärjää tällä ta­voin eteenpäin. Mikä oli nuo­res­sa, per­soo­nal­li­sel­la ää­nellä ar­ti­ku­loi­vas­sa näyt­te­lijässä Ang Leen Ice Stor­mis­sa nu­pul­la, puh­keaa nyt mai­nios­ti kuk­kaan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy