Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sakaali - Collector's Edition

The Jackal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100507  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

F­re­de­rick For­syt­hin ro­maa­nia hy­pis­tel­leet 1970-­lu­vun pik­ku­po­jat eivät uu­des­ta ver­sios­ta taa­tus­ti in­nos­tu.

F­re­de­rick For­syt­hin ro­maa­nia hy­pis­tel­leet 1970-lu­vun pik­ku­po­jat eivät uu­des­ta ver­sios­ta taa­tus­ti in­nos­tu. Tar­joaa sentään ko­mean ka­me­ra-a­jon NJK:n ja Hel­sin­gin Olym­pia­sa­ta­man yli. Por­voo­kin saa mat­kai­lu­mai­nos­ta, Bru­ce Wil­lis is­tuu Hel­sin­gin len­toa­se­mal­la ja Pos­tin orans­si pa­ket­tiau­to sekä lo­got nä­kyvät selväs­ti. Ric­hard Ge­ren entrée joh­taa vä­littömäs­ti flop­piin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja modernin tilatehokas ääniraita. Ekstroissa 47 min kappaleisiin jaettu mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita, biografiat, faktaruutuja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy