Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

West Side Story - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.20
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6438044006056

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kym­me­nen Os­ca­ria on ai­na saa­vu­tus, mut­ta jäl­kikä­teen aja­tel­len Ro­meon ja Ju­lian ta­ri­nan siir­to 1950-­lu­vun New Yor­kin slum­miin tun­tuu jo­ten­kin tur­han ke­syltä.

Kym­me­nen Os­ca­ria on ai­na saa­vu­tus, mut­ta jäl­kikä­teen aja­tel­len Ro­meon ja Ju­lian ta­ri­nan siir­to 1950-lu­vun New Yor­kin slum­miin tun­tuu jo­ten­kin tur­han ke­syltä. Se ve­sittää niin kut­sut­tua ka­pi­nanäkö­kul­maa, eikä omaa ka­tu-us­kot­ta­vuut­ta toi­sin kuin Nuo­ri ka­pi­nal­li­nen. Mu­si­kaa­lis­ta on vai­kea tehdä ra­jua. Nai­set, Na­ta­lie Wood ja Ri­ta Mo­re­no, pärjäävät par­hai­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman tarkempi aiempaan perusversioon verrattuna. Uusi ääniraidan miksaus on tehty huolella. Kokonaiskestoon on laskettu mukaan alkuperäinen walk in –musiikki, mikä selittää eron aiempaan Egmontin levyyn verrattuna. Mitään kohtauksia ei siten ole lisätty. Kahdella levyllä, joten ekstroja on runsaasti: 55 min. dokumentti, kuvamontaasi, kaksi kuvagalleriaa, neljä traileri ja kahdeksan sivun triviavihko. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy